Saturday, December 13, 2008

Bbq with OfficeMate..... (cerite yang lapuk).....

tgh buat housekeeping kat camera....
terjumpa gambar2 bbq masa kat kb ari tuh...
ok gak masuk sinih w/pun dah lapuk...
takperla... if s/thing happen kat camera ada back up kat dlm nih...

kitorang plan nak buat bbq kat tepi pantai..
tapi memandangkan cuca yg tak mennetu pd masa tuh (awal bulan 11)..
tak jadila... end up buat kat halaman rumah CIkgu MAhmud...

Plan buat hari ahad.. so hari sabtu acara menyiang n marinate dibuat....
memandangkan cuma saya dan yus sahaja pompuan yang "rajin"....
so geng2 lelaki tlh dikerah utk membuatnya...
daripada menyiang bawang..... membasuh lauk2 utk dibakar.... hgg marinate...
hahahahahahha... mmg best gler mlm tuh... sporting habih diorang nih....

tanpa membuang masa n membiarkan korang semua makin boring ngan cerita saya... layan jerla gambar2 yg sempat disnap.....



acara potong memotang bawang n segala rencah yg diperlukan
(ala2 kendurik kawen sambil kerja sambil bergossip.. )

chiep n panjang (nama samaran) sdg menunjukkan kepakaran mengupas bwg


Che Ross n Noi masih sempat berposing gtu w/pun tgh siang ikan


acara yg ditunggu-tunggu... menggaul ayam... chef (baju hijau) tgh sibuk mencampurkan bhn2 marinate n monitor asstnya...


mmg kelass.. mmg sedap.... air tangan sapa???

0 Comments:

Panoramic Slideshow

Autograf..