Tuesday, November 18, 2008

Finally...

Akhirnya setelah membuat survey mengenai "pindah" saya telah mendapat satu jwpn yg sama iaitu PINDAH..... so ptg tadik jugak saya call ejen terus ckp setuju n dlm kol 5 tadik dia dtg opis ambik deposit.... Alhamdulillah.... semuanya selesai.. skanh nig proses nak kemas brg.. kitorang jangka nak pindah dlm 15/12 kot (masa tuh maybe dah dpt kunci)....

saya jugak trus buat keputusan drstik.. nak refinance rumah skang @ lebih tepat lagih nak convert loan skang ke staff loan... blh jimat byk kat ctu.... tgh usaha keras supayasemua perkara blh berjalan dengan sempurna... InsyaAllah....

p/s: tak sabar nak bwk budak2 balik n nak tgk betapa happynyer diorang kat rumah baru...

2 Comments:

dakchomey said...

besh2...adew umah baru..jgn lupe msk kn pic taw.

shabaneeny said...

wokeii.. no probs.

Panoramic Slideshow

Autograf..