Thursday, September 11, 2008

SenyuMan PerTama

hari nih addahr dah 47 hari.. dia dah mula senyum... dia dah boleh kenal org jugak... abang n kakak dia pun dia kenal... setiap kali abang n kakak dia dtg.. matanya pasti mengikut ke aman diornag pg... skang bila diagah dah mula nak gelak.. tapi blum gelak cuma senyum kambing jela... gambar? asyik tak sempatla nak ambik... bla dah ready ngan kamera pasti dia tdah takde mood nak senyum.. so tunggula.. bla boleh snap nanti saya upload.....

cuma sorang jer yg dia tak kenal.... tapi takper.. balik raya nih saya akan serahkan tugas menjaga anak2 kepada Mr azam.... biar dia mesra ngan budak2 tuh.. biar addahr dpt rasakan kasih sayang dan belaian seorang abah... nak tunjuk gambar kat dia.. macam tak kena pulak.... still baby n tak tahu apa2 pun....

3 Comments:

Su said...

terujakan bile sesuatu perkara yg baru mereka belajar tuh diorg dah leh buat...

SaDi said...

Comelnyeeee....

shabaneeny said...

su: a'ah.. even anak dah masuk 3 tapi still xcited nak tgk perkembangan dia...

Panoramic Slideshow

Autograf..