Thursday, September 18, 2008

Merah n Pink Color lagih..........

kebetulan smlm cuti.. so bwk budak2 pegi Billion (kat kb mana ada jusco ka.. isetan ka... tu yg plg glamer) nak tgk2 baju raya addahr....

addahr dpt 4 psg :
1) baju rompers color biru tekois
2) t-shirt cream n jeans pendek
3)2 baju tdo

ammar:
1) baju kemeja merah
2) sluar pjg cream ( ala2 kodroi)
3) topi merah
(pilihan hati ammar- mmg minat gler merah n oren)

ayra:
1)gaun pink n cream
2) topi pink
(ratu pink)

ingat2 nak belikan addahr baju merah n sluar cream jugak.. biar sedondon ngan ammar... Mr Azam pun kenala ada baju color merah jugak...
saya?? cuba cari baju pink n matching ngan sluar cream.. sedondon ngan ayra.....

gambar?? camera tak de.... saya cuba ambik ari nih.. pinjam camera papa....

p/s: tak sabar nak tgk diorang pkai baju raya.....

16 Comments:

alcatraz said...

Apa?? Warna Merah?? Allamakkk... I pakai Jersey LFC je la tahun ni...

Baju2 Diorg & Awak ada yang saya dah beli kat sini..

shabaneeny said...

takpela... ammar punya baju kemejala...

~Cinta Milo Ais~ said...

mood raya dah datang ye hehe..selamat bershopping lagi dan lagi hehe

SaDi said...

bestnya shopping barang raya... seronok menghabiskan duit... waaahhhh... tak sabar nak shopping lagi niii.... huahuahuhahau

shabaneeny said...

cinta milo ais: aderla skit tgh mai... hehhheee...blk kl sorang2 nih risau jugak..kang terlebih shopping lak....

sadi:mmg seronok kalau fulusnya ada...tapi bla ada fulus terasa sygla pulakkan?
p/s:time duit takdek mmg kepingin nak shopping....

Mummy Lieza said...

amboi dah siap shopping semuanya ya... btw terimakasih kerana sudi jenguk blog mummy... salam ziarah..!

axim said...

SALAM KENAL AKAK!!

:D

su said...

sronoknye...su lom shopping raya lagi...huhu

PuteriSatu said...

akak pun nak kena seting hari nak gi sesoping...tunggu bonus looor...hiks....thanks sudi singgah blog akak....

shabaneeny said...

mummy:nih baru first round..hhehhehe..

axim: samala kita.....

su:blum habih lagi su... yg lain2 nak tgk kat kl jer.. takyah dah bwk diorang...

puterisatu:okla dpt bonus...tu bru spsg kak.. mkn setengah hari gak nal pilih...

Dakjaat™ said...

oit! salam kenal .. lu kena beb .. edeh2.. ;p gurau jek ..

meen said...

amboiiiii..berdondon-dondon ekk..hihi mmg comel la warna merah n pink..kita suka jeee

shabaneeny said...

?dajjaat?: salam kenal jugak...

meen: heheheehe.. sajerla.. tapi Mr Azam cam tak mau pkaila... so cam tak menjadik jer plan tuh... uhuk..uhuk.uhuk..
p/s: saya tak penah ada baju pink..

@z@m said...

I cari ler.. Warna Merah.. huhuhu. No hal la.... lo lo lo lo la la la

dakchomey said...

baju prompers tu cam ne yea?

shabaneeny said...

dakchomey: baju yg skali ngan seluar tuh.. slalunya baby pkai.... tgk gambar kat entry sama tapi lain saiz.. baju yg dua2 baby 2 pkai...

Panoramic Slideshow

Autograf..