Saturday, September 20, 2008

HaRi yg BZ................

fuhhh.. smlm mmg bz gler.... bgn sahur kol 4 pg sampai mlm kol 11 baru tdo.. tak sempat nak tdo ptg... kenapa bz lak?

ntahla.. saya pun tak pasti kenapa jadi camtuh.... smlm ada sedara dtg... anak dia nak minta tlg ajar camner nak taip Kajian Tempatan.... nak hantar hari Ahad... pelik jugak.. takkan baru skang nak buat.. seingat saya dolu2... kena meredah kampung... ambik gambar.. apdet cikgu.. tapi bergroup.. yg dia nih buat single lak.... dahla tuh... dia ckp cikgu suh tiru jer yg org before this buat... senangnya camtuh.... pelik... pelik....

ok... dlm kol 12++ mama ajak pg tesco... bwk semua org pg.. sampai ngam2 kol 1.... pelik pulak tgk apsal semua org kuar... tanya staff tesco rupanya TESCO TUTUP HARI JUMAAT KOL 1-2 PTG... ingatkan bukak.... sememangnya kat Kb nih mmg shopping complex tutup waktu solat jumaat... huhuhu.. haru.. nak balik pastu dtg semula.. rugi minyakla pulak.... so nak tak nak tunggu sampai tertdo-tdo kat food court Tesco...

balik kol 410 ptg.... rehat jap... mama ajak kuar lagih.. kali nih nak beli eskrim fantasia... so pegila Billion pulak.... balik umah dah dkt bukak posa.. sib baik ada sedara.. mama suh dia masak.. heheheheheh... paptutnya tuan rumah layan tetamu.. tapi dah terbalik pulak...

mlmnya kemas bilik.. psl adik2 nak balik.. biasalah.. org yg suami jauh takleh duk dlm bilik..huk..huk..huk... kena menumpang bilik mama..... laptop pun kena angkut kuar skali.. tu yg smlm tak sempat nak apdet (alasan tuh.....) tgk citer Cahaya dr Neraka chenel Ria 9tupun tak habih psl nagntuk sgt)... nasib baik addahr tak buat hal.. dia pun ikut penat.. tdo sampai pagi..

1 Comment:

@za@m said...

patut la tak on9 semalam... huhuhu

Panoramic Slideshow

Autograf..