Thursday, September 18, 2008

HaRapAn yg Menggunung.........

semalam cal lagi ejen... 3 kli tapi tak pick up.. try guna hp lain lak... bunyi mcm dah off phone.. takper.. takper... mama bg no satu lagih... cal skali pun tak pick up... at last.. ejen call back.. fuuhhhh... lega...........

dia bg mcm2 alasan... maid lama taknak dtg (cam terukngat saya nih sampai serik nak dtg blk).... so spt biasa tanya psl RM1.2 k... dia ckp mula2 ejen kl tak bg.. tapi sampai dah bergaduh barulah ejen Kl setuju bg RM1.2k dulu (boley percaya ker?)... hari sabtu bleh dtg ambik duit... so tunggu jela...

buat sementara nih.. mintak 2 pupu dtg jaga budak2.... so mama takdelah penat sgt nanti....kira dia nih cam daily helperla...dah mintak tlg org carikan org siam.... kalau ada dtg lps raya... kwn2.. tolong doakan jugak ek......... dah bleh blk KL dgn sng hati........

p/s: still akan mintak duit yg byr dulu... dpt separuh pun jadilah......

2 Comments:

alcatraz said...

Ingat tak cakap saya dulu.. kalau ejen ni main2 nanti saya bakar umah dia....!!

shabaneeny said...

ada berani ka???

Panoramic Slideshow

Autograf..