Thursday, September 25, 2008

"DieR"......

bla dah start keje nih... biasala sesi umpat mengumpat pun startla... org yg diumpat lak spt biasa hanya sorang tuh jer.... dr dulu sampai skang....

satu opis lak tuh kutuk dier... yg peliknya dia cam tak phm jer.. even bos pun penah sound dier indirectly.. tapi still buat cam tak berslah... pelik betul.. takkan dier tak penah terdetik dlm hati yg org2 sekeliling dier tak senang ngan dier.. cuba boikot dier....

saya kdg2 naik kesian pulak kat dier.... bukan aper... tak penah sedar akan eklemahan dier... yg dier tahu cuma set in mind anak2 buah lemah dr segala segi.... ada ke patut camtuh kan??? so bla dah set camtuh mmg apa2 yg anak buah buat terasa salah sentiasa... tak penah menghargai jauh skali memuji..... macam tu ker leader yg baik????? "Lu pikirla sendiri"........

3 Comments:

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

Selalunya orang yang suka mengumpat orang ni mmg tak sedar kesalahan diri sendiri ;)

alcatraz said...

Aikk bulan posa pun depa dok layan ngumpat juga ka??? Aiyoooo.. biaq pi la dia...

shabaneeny said...

zalisa: masalahnya org yg diumpat tu yg tak sedar kesalahan n kelemahan diri....

Panoramic Slideshow

Autograf..