Sunday, December 14, 2008

LapTop Hilang???

Itulah yang saya dengar dari mulut tuanpunya blog ini ketika menelefonnya petang tadi.. perkara ini berlaku ketika pindah rumah hari ini.. sedey laa.. banyak benda & kenangan yang ada tentang laptop itu.. siapa la yang ambil agaknya ketika orang sibuk memindahkan barang.. sudah tanya pada pemandu lori & awak2nya sama ada mereka terlihat atau ternampak.. juga diberitahu tidak ada..
Harap2 adalah terselit dimana2 dalam barang2 yang banyak tu.. kalau hilang jugak.. apa boleh buat... beli baru? hmm alahai.. buat shabaneeny.. sabarlah...
Buat kawan2 blog beliau... maybe dia tak boleh update blog ni buat sementara waktu..

3 Comments:

Mummy Cool said...

sabar ya yang.. nak buat camana kalau dah bukan rezeki kita... semuga tabah dan kuat semangat...

SaDi said...

haaa.... iye keeee.... sabar yek... :(

shabaneeny said...

thanks mummy n sadi.... mmg saya redha jer apa yg berlaku...

Panoramic Slideshow

Autograf..