Saturday, November 29, 2008

takder rezeki.........

mmg tula tajuk yg plg sesuai...huhuhuhu..... klau korang ingat saya penah buat entry psl stroller addahr.... pg tadik sesampai jer kat OU (yerler pg family day out nuffnangkan)...bukakla stroller tuh.. tba2...jeng..jeng..jeng.... dah hilang satu tayar!!!!! camner... kenapa... bgamna... jgn duk tanya... mmg hangin satu bdn... hg bukan murah....waaaaaaaaa... mmg menetes air mata jugakla kat ctu... gambar? jgn dok hrpla.. org tgh bengang n keciwa mana hingat nak ambik gambar even camera ada kat tangan.....

sedey mmg sedey.. tapi kena terimala dengan hati terbukak.. Thanks to etty, fary n family, dudu n syu family coz sama2 tlg cari tayar satu tuh... dah takder rezeki apa nak buat....

so sapa2 yg tahu kat mana boleh beli spare part sweet cherry bgtau segera ok! Addahr taknak duk stroller lainla...

3 Comments:

:iBuAfiQah: said...

kesian kat awak...mmg mahal pun stroller tu..nak amik gak ari tu tp xjadi..coz xmuat boot keta..
sori xtau nk dapat mana spare part sweet cherry tp cuba buka website sweet cherry kot leh membantu...

opaq said...

hehehe...

cuba cari kat kedai basikal...
ekeekke...
kan ada roda utk budak2 baru nak blajar bawak beskal tu..
try la..
mana tau muat..


gugugu.

shabaneeny said...

ibuafiqah: tula... huhuhuhu... sedey betul rasanya...tgh cuba cari no phone sweet cherry....

opaq: klau itu dpt membantu.. saya akan cuba...thanks...

Panoramic Slideshow

Autograf..