Thursday, November 20, 2008

BaLiK KaMpung... hoooo....BaLiK KaMpung...

Esok mlm saya akan terbang pulang ke Kota Bharu...yyeeehhooooo.....tak sabar rasanya walaupun blum kemas apa pun lagih hingga ke saat ini... rasanya tak bawak banyak brg kot.. cukuplah sekadar satu dua baju.... beg pun bwk satu memandangkan masa blk sinih nanti saya tak check in bag.. sayangoo.. RM5....

paga tadik call umah kb.. ammar angkat.. dia trus tanya " ibu balik tomorrow ker? " tapi rasanya bla dah sampai nanti for sure semua dah tdo.... mana taknya flight saya kol 10.35mlm.. sampai maybe dlm 11.30... huk..huk..huk.. tu jer tket yg ada utk esok... mls nak mintak blk awal kat bos.. takperla dpt balik pun dah kira Ok...

AMmar, Ayra n Addahr... tunggu ibu balik tau! tak sabar nak jumpa korang.......

p/s: harap2 sempat esok nak gi beli mash-mallow.. dah lama budak2 tu mintak...

2 Comments:

azam said...

ayra takde suruh beli pisang kat "opis" ke?

axim said...

selamat pergi dan selamat pulang ya kak..

take care:)

Panoramic Slideshow

Autograf..