Thursday, September 11, 2008

"Vroomm...Vroom......."



inilah kete baru saya... (baru ker??) takdela baru sangat.. dah sebulan lebih sebenarnya.. tak skalipun saya penah drive lagih.. manatakny tgh dlm pantang... dah tergedik-gedik nak try drive nih... nak gak rasa camner... asyik dengar org ckp jer... mana bleh jadik.... even Mr Azam sendiri pun tak sempat nak drive...hehhehe.. blum ada rezki.. balik raya jela..... masa Mr Azam balik arituh.... kete blum dpt... masatu byk ngat problemnya nak dptkan kete nih... masalah bankla..JPJla... road taxla.... booking bulan 6 (rasanyalah)..... dpt bulan 8...haaaa.. bygkanlah.. padahal stock dah redipun....

gambar nih dudu (adik bongsu) yg ambik... masa nih blum buh plet kete lagih...

sapa-sapa yg ada kete nih jugak n nak kongsi pengalaman pasal kete nih.. sila2lah.. jgn malu2... saya blum ada pengalaman... setakat jadi penumpang adala....

p/s: nanti kalau ternampak kat kl.... sayala tuuu... (camla saya sorang jer kat kl tu pkai kete nih).. hehehehheheeh

1 Comment:

alcatraz said...

Bila nak drive ni?

Panoramic Slideshow

Autograf..