Wednesday, September 10, 2008

Nasib seorang Makan gaji...

pagi tadik saya dapat panggilan dr opis...... apa mau??? suh saya siapkan bajet department... kena hantar dlm this week psl pastu bos nak review lak... aik.... mc pun kena buat keje ker???? ishh..ish..ish... tak buat nanti performance rendah.. bila rendah bonus skit... bila bonus skit takleh nak enjoy lebeyla.....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... nak tak nak kena buat jugakla..... aduih... malasnyerrr... baik layan blog (ewahh..ewah..sejak2 jadi blogger nih) kua..kua..kua....

baik bos... saya try siapkan this week.... tapi kalau pMS thn nih still ikut seniority.... mintak maap.. lain kali mmg tak buat dah.... carila senior yg buat.... dah diorang yg dpt markah lebey....

p/s: cam makan hati jer..... tak pueh hati ko?

1 Comment:

alcatraz said...

Tu la pasal, last year dah keje bagus pun tapi still orang tak buat keje gak dapat lebih.. Tapi sabar je lah ye.. InsyaAllah tahun lebih "meriah" kot.. Saya doakan.

;P

Panoramic Slideshow

Autograf..