Sunday, October 26, 2008

StroLLer Baru...

Hari nih Addahr dpt stroller baru... Alias (opismate) tlg belikan.. kebetulan ada salekan skang nih.... sblum nih mmg saya dah usha pun.. niat mmg nak beli tapi sales girl tu ckp ada sale nanti.. tu yg mintak tlg alias.. kebetulan dia blk kl weekend baru nih....


Addahr try stroller baru...

Ammar posing ngan stroller baru...


11 Comments:

shafa said...

tantek...tantek...
berapa ratus tuh..??
nih ler stroller jogger tuh ek...

Mummy Cool said...

cantik stroller tu yang....

shabaneeny said...

shafa: nih ler....

mummy cool: hehehhehe.. tak sabar nak bwk gi jln esok... :)

azam said...

cantik memang cantik.. puas la hati kalau mcm ni...

shabaneeny said...

tgkla sapa yg beli... auwooooooo...

azam said...

nanti saya belikan kipas utk stroller supaya bila jalan mana2 Addahr tak kepanasan dlm stroller...

opaq said...

sporting la stroller ni...

kecik la tu...

ija said...

a,kum kak shaba..ingat kita lagi tak?

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

shaba,

berapa ek harga dia....
siap ada beg tuuu....
specifickan skit sweet cherry aper tu ek?
nak juga survey2...

shabaneeny said...

irnie,

sweet chery scr3.. skang nih kat jj ada sale 20%... so kalau nak beli pgla survey skang... byk lagih yg cantik2.. tapi saya berkenan yg nih pslnya bla lipat kecik molek...

azam said...

rambut ammar nampak panjang... tak potong sikit ke?

Panoramic Slideshow

Autograf..