Thursday, October 23, 2008

Roti canai Gear boX!

petang tadik balik keje awal (hari biasa kol 515 ptg, tapi khamis kol 5ptg).. so member mintak balik on time pslnyer mlm nih nak naik bas balik kl... sblum balik member ajak pegi mkn roti canai gear box kat jln kuala krai... mula2 ingat tak mau ikut.. tapi bla pk dua kali.. memandangkan saya pun tak penah join diorang minum ptg.. bulehla...

roti canai gear box nih roti canai yg dimakan ngan kari gear box... rasanya kat kelate jer ada bender nih.. kalau tenpat lain slalunya gear box tuh buat sup...kalau nak rasa blhla dtg cuti2 mesia di KB... mmg sedap wa ckp lu.. tapi saya mkn kuah jerla.. gear box tu tak reti nak mknla... sempat call mama tanya nak mkn roti canai ke tak... dia ckp nak.. so bungkusla 3 biji.. dlm kol 7 lebih baru sampai umah...

sampai umah tgk budak2 tgh study... kebetulan ammar ada homework pulak ari nih... saya terus kasitau saturday nih diorang mausk coloring contest kat KB mall.. punyerla heppi budak2 tuh.. sampai diorang nak tdo tak habih lagih citer camner nak color n camner nak menang...heheheeehhe.. mmg excited betul! nih first time saya nak bwk diorang masuk contest... nanti sabtu saya apdet.

1 Comment:

azam said...

harapnya.. Ammar & Ayra heppi... & menang la... diorg kaler cantikkk

Panoramic Slideshow

Autograf..