Sunday, October 19, 2008

EnTaH KenApA....

tak tau kenapa... cam dah takder citer nak kongsi.... baru jer "dier" call... tapi mmg takder hati nak cakap... maybe letih kot...tapi yg pasti terasa "dier" semakin jauh ngan kitorang....

anak2 sudah jarang menyebut nama "dier".... semacam diorang sudah boley menerima kehidupan skang nih.. even tidak sempurna untuk diorang... tambah pulak diorang tgh membesar nih... kadang2 terpikir sambil bla bender nih???? tiada jawapan yg pasti utk soalan tuh...

sememangnya hidup tak sempurna tanpa wang ringgit... tapi lagi merugikan bla kehidupan tanpa kasih sayang...

perjalanan masih jauh.. tahun baru sudah semakin dekat... tidak sanggup nak bayangkan situasi akan datang.... Argghhhhhhh.... biar Allah tentukan segalanya......

4 Comments:

Niza said...
This comment has been removed by the author.
Niza said...

Ba, banyakkan bersabar dan selalu berdoa. Mungkin belum dimakbulkan Allah, tapi yang pasti Allah maha mengetahui rahsia hidup kita... apa yang terbaik untuk kita..

Cheers!.. nanti cepat tuo. Uban tu dah banyak dah tu.! :)

We'll be one step behind you..

m.o.m of 3 said...

sedihnya lah wahai adikku.bersabar je lah banyak2 dan teruskan doa...jgn putus asa. tok ley ke join dier ke sana? i don't know how u do it. Kalu kak...the thought of it pon dah buat susah hati. Be strong ye ba...budak2 tu need u to be strong. InsyaAllah Allah tunjukkan jln yg terbaik.

shabaneeny said...

Thanks kengkawan... tak tau kenapa smlm emo terlebih... maybe penat kot...

Panoramic Slideshow

Autograf..