Wednesday, September 17, 2008

Janji-JanJi Kosong......

kebetulan ari nih bgn awal utk sahur... so sempatla nak update blog nih.... cuba kejut Mr Azam.. tapi takder jawapan... so tak tahula dia bgn ke tak.. dkt HK subuh awal.. kol 5 lebih.... harap-harap bgnla...

smlm pg, saya call ejen maid.. nak tanya apa citer... senyap jer dua hari nih... 3 kali cal baru dia pick up.. so takpela... at least angkat gak... tanya dia camner.... dia ckp nanti bla org dah ambik maid yg b*&#@^g (bln posa tak bleh tulih bender tak elok) baru dia byr hbh duit saya... takderpun sebut psl nak antar maid lama... takperla... saya mintak dia bg dulu RM1.2k tuh... yg lain2 tuh tak kisahla nak bg bla... dia ckp ok.. nanti bgtau ejen KL...

tunggu punya tunggu ejen nih call balik sampai ptg.. dlm kol 6, saya try call lagih... dlm 4 kali gakla tapi tak pick up... nh dah mula pkir yg bukan2... sabar.. bwk bertenang.... sampai skng nih dia tak return call... apa kes nih???

ari nih saya akan teruskan usha dptkan blk duit tuh....

kawan2... tolong doakan saya key!

p/s: moral of the story.... hargailah apa yg ada (aik cam takde kena mengena jer???) ahak.. ahak.. ahak...ahaks....

1 Comment:

alcatraz said...

Bgn jam 4.. masak.. Internet pulak DC.. tu la pasal.
Harap2 diorang pulangkanlah our hard earned money.. InsyaAllah

Panoramic Slideshow

Autograf..