Monday, September 15, 2008

HaRi iNi........

rutin hidup saya berubah sekelip mata semenjak maid tiada...
lps sahur dah tak blh tdo takut terbabas...
kol 7 kejut ammar n ayra.. mandikan dna siapkan diorang...
sediakan breakfast (pagi tadi goreng nugget)....
kol 830 hantar pg sekolah....
balik umah mandikan baby lak...
rehat jap...
kol 1215... masuk dapur.. buatkan nasi goreng utk lunch..
1230 ammar n ayra balik.. salinkan baju.. suapkan nasi... buatkan susu ayra..
selesai mkn.. basuh pinggan n kemas dapur...
masuk bilik utk settlekan keje opis (still kena buat keje w/pun tgh cuti) .....
330 mandi n solat.... mama ajak kuar beli juadah berbuka..
agak simple ari nih menu berbuka.. sup tulang, sambal sotong(smlm punya), ikan masin...
balik umah dah dkt kol 5.. so siap sedia utk mandikan baby...
tgk tv... sambil2 tu jeling amamr n ayra yg tgh main kat laman rumah....
630 panggil diroang naik.. mandikan.. pakaikan baju....
712 berbuka puasa... makan....
800 addhar menanngis.. angkat masuk bilik.. bg susu.... sampai tdo...
845 pg dapur.. basuh pinggan n kemas dapur... sterelise botol susu.. siapkan brg2 susu addahr..
910 bukak laptop... bukak blog.. tulih blog..
pasnih nak siapkan keje opis.. esok dah kena serah pada boss......

5 Comments:

SaDi said...

heheheheh... schedule pukul 910 tuuu memang best... sadi pun selalu macam tuu jugak... huahauhauhauhauhau.....

shabaneeny said...

itu jer masa terluang... bla dah keje nanti tak tahula sempat nak update ke tak....

opaq said...

adehh~~

letihnya....

nasib baik belom kaawin...

hehehe./

shabaneeny said...

opaq: jgn takut nak kawin pulak....

alcatraz said...

Opaq, itu lah asam garam bila dah berkomitmen.... hehehe..

Panoramic Slideshow

Autograf..