Sunday, September 21, 2008

Geram Tahap Gaban!!!

ptg smlm saya ada appointment ngan doktor psl bengkak susu (ada infection) ...... so dlm kol 3ptg saya n fary terkedek-kedek bwk kete pegi klinik.. sampai sana.. tgk2 ramai gler... so kitorang tak jadi singgah... balik nantila... pegi ambik kek dulu ( smlm celebrate besday mama n fary) n ambik duit ngan ejen maid...

dlm kol 4 lebih.. singgah lagi skali.. tapi nurse ckp registration dah tutup.. so kena dtg mlm... okla.. saya dtg mlm jerla...

after berbuka... saya terus siap2.... nak pegi cepat psl taknak nanti ramai org.... pegi sorang coz yg lain sbuk mengemas lps berbuka katakan...

sampai klinik... terus register.. dlm hati.. sib baik ada sorang.. takdela tunggu lama... tgh2 register tetiba nurse ckp " kak... mlm doktor lelaki deh... doktor pompuan pagi n ptg jer..." Ya Allah! angin satu badan.. tapi buat2 cool... " la.. kenapa tadi tak ckp.. saya nih dtg nak follow up yg bengkak susu ari tuh... esok dah nak blk Kl nih".... " takpela..."terus blah dgn hati yg panas.... sabar jela... ingat2 cam nak marah jer nurse2 tuh... menyusahkan org jer...

so.. nak tak nak pg2 nih saya kena pg menapak skali lagi ke klinik tuh.... pg2 la kena pg takut ramai org.... nak jln jauh nih....

p/s: dah pk dua kali nak tukar panel ke situ ke tak.....

5 Comments:

meen said...

laaa..siannya dia.

nak kena tinggalkan baby ekkk?

meen ada buat ketupat, nanti amik kat blog ekk...

jgn sedih2...

Mummy Lieza said...

dugaan betul kan yang...
sabar sabar je lah....

SaDi said...

laaa...kesiannyaaaa... sabar yeeee... tidur awal hari ni... esok bangun pagi-pagi... lepas sahur terus bersedia utk menerjah klinik iteeewww...

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

Kata orang swasta cepat layanannya. Hmm... kak pernah terkena. klinik pakar swasta pula tu. Sampai la ni kak ingat sikap nurse tu...

shabaneeny said...

Meen, memang saya sedih tinggalkan anak2.. hhuhu.. nanti saya ambil ketupat.

Mummy & Sadi, itu lah pasalnya.. mcm2 dugaan la bulan puasa ni.. apa leh buat.. sabar ajelah wpun geram teramat2..

Kak Zalisa, klinik swasta tu pun kena tengok juga.. bukan semua OK.. sesetengah tu lagi teruk dari klinik gomen.. Klinik panel yang buat hal2 mcm tu.. memang tak sayang bisnes la.. nanti kena remove dari panel baru diorg tawu... huhuhu...

Panoramic Slideshow

Autograf..